SAĞLIKLI YAŞAM BİLİNÇLİ SPOR KARTAL’DA YAŞAM TARZI HALİNE GELDİ

7.8.2017 10:36:13

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün başlattığı “Sağlıklı Yaşam, Bilinçli Spor” etkinliği ile spor Kartal’da sokağa taşınmaya devam ediyor.

Vatandaşların uzman eğitmenler eşliğinde bilinçli bir şekilde spor yapmalarının hedeflendiği etkinlik, Esentepe Mahallesi 75. Yıl Parkı ile Cumhuriyet mahallesi Fatih Sultan Mehmet Parkı’nda düzenlendi. 07.00 - 09.00 saatleri arasında gerçekleşen sabah sporuna Kartallı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün düzenlediği etkinlikte, vatandaşların üzerinde spor hareketlerini yapacakları ve 'mat' adı verilen malzeme de yine Kartal Belediyesi tarafından temin edildi.  Su ikramın yapıldığı etkinlikte 2 saat boyunca ter döken sporcuların havlu ihtiyacı da yine Kartal Belediyesi tarafından karşılandı. Sağlıklı Yaşam Bilinçli Spor Etkinliği; 12-13 Ağustos 26-27 Ağustos, 09-10 Eylül, 16-17 Eylül, 23-24 Eylül, 30 Eylül-1 Ekim tarihlerinde Cumhuriyet Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Parkı ile Esentepe Mahallesi 75. Yıl Parkı’nda tekrarlanacak.

SAĞLIKLI YAŞAM BİLİNÇLİ SPOR KARTAL’DA YAŞAM TARZI HALİNE GELDİ (9).JPG