6. ATATÜRK KUPASI SATRANÇ TURNUVASI KARTAL’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

13.11.2017 16:11:01

Kartal Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu’nun birlikte organize ettiği 6. Atatürk Kupası Satranç Turnuvası Kartal’da gerçekleştirildi.

Kartal Belediyesi Ekolojik Pazar Eğitim Çadırı’nda gerçekleştirilen turnuvaya, başka bir etkinlikte bulunması nedeniyle sonradan katılan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları; Mustafa Fehmi Okay, Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar ile çok sayıda Kartallı vatandaş katıldı. 350 sporcunun yarıştığı 6. Atatürk Kupası Satranç Turnuvası, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Turnuvanın ilk hamlesi Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel tarafından yapıldı. Turnuvada sporculara şans dileyen Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel: “Hepiniz Atatürk’ü Anma Satranç Turnuvası’na hoş geldiniz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda, aklın ve bilimin yolunda ilerleyeceğiz. Kartal Belediyesi olarak Sayın Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde güzel çalışmalar yapıyoruz. Yakında yaklaşık 15 dönüm bir alana sahip olan Yakacık’taki parkımızın açılışını gerçekleştireceğiz. Umarım satranç turnuvalarımızı açık alanlarda, parklarda yapacağız. Oyuncaklardan oluşan bir masal müzesi açtık, bu müzeyi de istediğiniz zaman ziyaret edebilirsiniz. Sizin gibi yetenekli kardeşlerimizin sanatçı özelliklerini ortaya çıkarmak için Sanat Akademisi’ni açtık. Siz satranç gönüllüleri için de Satranç Akademisi’nin hazırlığı içerisindeyiz.” dedi.  Başka bir etkinlikte olması nedeniyle turnuvaya gecikmeli olarak katılan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, sporcuları tek tek ziyaret ederek kendilerine bol şans diledi.

İki gün süren Atatürk Kupası Satranç Turnuvası; Minikler (2010-2011 doğumlular), Ümitler (2008-2009 doğumlular), Küçükler (2005-2006-2007 doğumlular), Yıldızlar (2001-2002-2003-2004 doğumlular) olmak üzere 4 kategoride gerçekleştirildi. Her kategoride Bayan Sporcu kategori ödülü olarak ilk 5 sporcuya madalya ve satranç takımı, Minikler ve Ümitler kategorisinde turnuvayı tamamlayan 226 sporcuya da katılım madalyaları verildi. Genç sporcular madalya ve kupalarını Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel’in elinden aldı.

MİNİKLER KATEGORİSİ

ARDA ARSUN
MEHMET SALIH SENSES
BURHAN NACİ ULUSU

6. ATATÜRK KUPASI SATRANÇ TURNUVASI KARTAL’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ (1).JPG6. ATATÜRK KUPASI SATRANÇ TURNUVASI KARTAL’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ (2).JPG6. ATATÜRK KUPASI SATRANÇ TURNUVASI KARTAL’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ (3).JPG6. ATATÜRK KUPASI SATRANÇ TURNUVASI KARTAL’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ (4).JPG
6. ATATÜRK KUPASI SATRANÇ TURNUVASI KARTAL’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ (5).JPG6. ATATÜRK KUPASI SATRANÇ TURNUVASI KARTAL’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ (6).JPG6. ATATÜRK KUPASI SATRANÇ TURNUVASI KARTAL’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ (7).jpg

KARTAL’DA ÇEVREYİ TEHDİT EDEN METRUK YAPILARIN YIKIMINA DEVAM EDİLİYOR
17.11.2017
CHP KÜTAHYA İL BAŞKANI’NDAN BAŞKAN ALTINOK ÖZ’E ZİYARET
17.11.2017
BAŞKAN ALTINOK ÖZ STAJYER ÖĞRENCİLERE KARTAL BELEDİYESİ’Nİ ANLATTI
KARTAL BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİM AYI FAALİYET RAKAMLARINI AÇIKLADI
16.11.2017
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok ÖZ Cem Tv Kuzey'den programına konuk olacak
16.11.2017
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 34. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun.
15.11.2017
Belediyemizden iş arayan engelli vatandaşlarımıza destek
ESKİŞEHİRLİLER KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN ALTINOK ÖZ’E ZİYARET
DOĞA KOLEJİ YÖNETİCİLERİNDEN BAŞKAN ALTINOK ÖZ’E ZİYARET