FRANSIZ MİMAR MATTHIEU PEDERGNANA’DAN BAŞKAN ALTINOK ÖZ’E EKOLOJİK YAPI SUNUMU

14.12.2017 10:36:57

Fransız Mimar Matthieu Pedergnana, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e, ekolojik ve organik yapılar hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

Kartal Belediyesi’nin Başkanlık katındaki Toplantı Odası’nda gerçekleşen sunumda, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Nuran Keriş, Şehir Plancısı ve TAK Kartal kurucusu Faruk Göksu, birim müdürleri ve belediye personeli hazır bulundu. Sunumda, ekolojik yapıların uzmanlık alanını oluşturduğu Fransız Mimar Matthieu Pedergnana, ekolojik ve organik yapıların özelliklerini detaylı olarak anlattı.

“Kartal Belediyesi Ekolojik Yapılara Değer Veriyor”

Başkan Altınok Öz, sunum sonunda yaptığı konuşmada dünyada artık ekolojik ve organik yapıların ön plana çıktığını vurgulayarak Kartal Belediyesi’nin de mimari anlamda ekolojik yapılara verdiği öneme dikkat çekti. Başkan Altınok Öz, doğayı koruma konusunda yerel yönetimlere düşen görevlerin önemini belirterek sunumu gerçekleştiren Mimar Matthieu Pedergnana’ya teşekkürlerini sundu.