KARTALLI MÜZİK SEVERLER ERDEM ÖZGEN TSM KONSERİ’NDE BULUŞTU

12.2.2018 10:50:48

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organize ettiği Şubat ayı kültür sanat programı kapsamında Türk Sanat Müziği sanatçısı Erdem Özgen, Kartallı müzik severlerle buluştu.

Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konsere Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Cengiz Türkmen, Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar ile Kartallı vatandaşlar katıldı. Yaklaşık 1 buçuk saat süren konserde Türk Sanat Müziğinin unutulmaz isimleri; Sadettin Kaynak ve Selahattin Pınar’ın besteleri Erdem Özgen tarafından seslendirildi. Konser Kartallı vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.

Konserin sonunda konuşma yapan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Cengiz Türkmen, “Kartal Belediyesi olarak Belediye Başkanımız Sayın Op. Dr. Altınok Öz’ün önderliğinde her zaman sanatın ve sanatçının yanında olmaya devam edeceğiz. Sanatçı Erdem Özgen’e sevilen bestelere yeniden hayat verdiği için teşekkür ediyoruz, kendisini dinlemekten büyük mutluluk duyduk.” dedi. Konuşmaların ardından Başkan Yardımcısı Cengiz Türkmen sanatçı Erdem Özgen’e Kartal figürü takdim etti.

“Erdem Özgen”

İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvarı mezunu olup, halen Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda Ses Sanatçısı olarak görev yapmaktadır. TRT’de birçok programda görev alan Erdem Özgen, 1700’ün üzerinde gerçekleştirdiği canlı radyo programları ile Uluslararası Radyocular Birliği ve Türkiye Radyo Evi Derneği’nden “Yılın Sanatçısı ve Yılın en iyi Programı” ödüllerini almıştır. TV’ler de 1000’in üzerinde çeşitli isimlerle canlı program yapan Erdem Özgen, öğrencilik yıllarında çıkardığı Erdem Özgen ve Grup 7 kuşak albümünü takiben “Hasret, Farzet, Susma” Türk Sanat Müziği albümlerinin yanı sıra; “ Bir Dem Bir Nefes Tasavvuf” albümü ile gerek ulusal gerekse uluslararası konserlerle izleyicisi ile buluşarak Türk müziğine hizmet vermektedir.

KARTALLI MÜZİK SEVERLER ERDEM ÖZGEN TSM KONSERİ’NDE BULUŞTU (5).JPG

HELİN KARATEKİN’İN YAĞLIBOYA VE KARAKALEM RESİM SERGİSİ AÇILDI