KARTAL BELEDİYESİ ÜCRETSİZ YAZ SPOR OKULU’NDA EĞİTİMLER BAŞLADI

6.7.2018 16:27:03

Kartal Belediyesi’nin, çocuklara yönelik çalışmaları kapsamında ‘Bu Yaz Çok Güzel Olacak’ temasıyla 2 Temmuz’da başlattığı Yaz Spor Okulu’nda eğitimler, verilmeye başlandı. Kartal Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından 7- 12 yaş arası çocukların eğitim aldığı ücretsiz yaz spor okulu, 14 Eylül’e dek Şehit Öğretmen Hüseyin Ağırman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 09.00-16.00 saatleri arasında verilecek.

11 Branşta 207 Öğrenciye Eğitim

Okulların kapanmasıyla birlikte başlayan Kartal Belediyesi Yaz Spor Okulu’nda; Hatice Abbas Halim Yetiştirme Yurdu’ndan katılan 15 çocukla beraber toplam 207 öğrenciye, 2’si Kartal Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nde görevli eğitmenlerden oluşan 12 beden eğitimi öğretmeni tarafından 11 branşta eğitim veriliyor. Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, cimnastik, dans, Uzakdoğu sporları, masa tenisi, badminton, satranç ve grup oyunlarına ücretsiz katılma imkânı bulan çocuklar, yaz tatilini eğitici ve eğlenceli aktivitelerle şenlik havası içinde geçiriyor. Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Tozkoparan, Yaz Okulu’nu ziyaret  ederek öğrencilere başarılar diledi. Ziyarete Başkan Yardımcısı Hüseyin Tozkoparan’ın yanı sıra; Kartansaş Genel Müdürü Düzgün Çapar, Kartal Belediyesi Spor İşleri Müdürü Yaşar Bıçak da katıldı. Şehit Öğretmen Hüseyin Ağırman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi salonunda Yaz Spor Okulu öğrencileriyle buluşan Başkan Yardımcısı Hüseyin Tozkoparan: “Sayın Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz, il dışında bulunduğundan sizleri ziyaret edemedi; ancak sizlere selamlarını, sevgilerini ve başarı dileklerini iletiyorum. Bu çocuklarımız için ne yapsak, ne etsek azdır” dedi. Kartal Belediyesi olarak Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde eğitim, spor, sağlık ve kültüre ayrı bir önem atfettiklerini belirten Başkan Yardımcısı Hüseyin Tozkoparan: “Çocuklarımız ne kadar sporla ve sosyal aktivitelerle meşgul olurlarsa gelişimleri, kendine güvenleri, derslerindeki başarıları artar ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edebilirler.” dedi. Kartal Belediyesi Yaz Okulu’na gelen bütün çocuklara ücretsiz tişört, şort, çorap, öğlen yemeği verdiklerini ve ulaşımlarını ücretsiz sağladıklarını belirten Başkan Yardımcısı Hüseyin Tozkoparan, “Bütün gayretimiz, çocuklarımıza en iyi hizmeti vermek ve onları geleceğe hazırlamak.” ifadelerini kullandı.

KARTAL BELEDİYESİ ÜCRETSİZ YAZ SPOR OKULU’NDA EĞİTİMLER BAŞLADI (9).jpg

KARTAL BELEDİYESİ İLE AKUT VAKFI ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
20.07.2018
“TSUNAMİYE HAZIR MIYIZ?” KONULU AÇIK DERS BAYRAM DEMİRKOL PARKI’NDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
20.07.2018
Kıbrıs Barış Harekatı'nın 44. yıl dönümü kutlu olsun. Tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.
LÖSEV’İN MİNİK KAHRAMANLARI, KARTAL BELEDİYESİ MASAL MÜZESİ’NDE
19.07.2018