F

KARTAL’DA ‘BİLİNÇLİ FARKINDALIK TEMELLİ STRES AZALTMA ATÖLYESİ’ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

29.5.2018 11:56:14

Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Kadın Danışma Merkezi, İstanbul Şehir Üniversitesi işbirliğiyle “Bilinçli Farkındalık Temelli Stres Azaltma Atölyesi” düzenledi. Öğretim Üyesi Dr. Elif Çelebi tarafından yürütülen atölye çalışmasına, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü çalışanları, Kadın Danışma Merkezi gönüllü psikologları ve çok sayıda Kartallı katıldı.

Dr. Elif Çelebi, atölye çalışmasında; çevreye daha yargısız bir bakış açısı ile bakma, gerçekliğimizi kabul etme ve affetme konularına değindi. Çelebi, katılımcılara; rahatlama becerilerinin gelişmesi, acı, sıkıntı, bunalım, ağrı, huzursuzluk gibi duyguları azaltma, bunlarla yaşayabilme becerilerinin artması, sabır ve tahammül etme yetilerinin gelişmesi, yaşam enerjisi ve tutkusunu arttırma, özgüvenin ortaya çıkması ve artması, kısa ve uzun dönemli belirsizlik sonucu oluşan stresi etkin bir şekilde idare etme becerisi hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

AFET GÖNÜLLÜLERİNE YÖNELİK “AFET ANINDA ACİL MÜDAHALE” EĞİTİMİ
09.05.2021
KARTAL BELEDİYESİ MUHTARLARIN RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI
08.05.2021