BAŞKAN ALTINOK ÖZ GENÇ ÇİFTLERİN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDU

11.9.2018 13:42:33

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz; Berat Şengül-Beyza Bayram, Tansu Turnalar -Aziz Ülger, Nazlı Begüm Kulumbur-Barbaros Kınay çiftlerinin nikâhlarını kıyarak mutluluklarına ortak oldu.

Berat Şengül-Beyza Bayram

Milletvekili Serkan Bayram’ın nikâh şahitliğinde gerçekleşen nikâh töreni, Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Başkan Altınok Öz, genç çiftin nikâhını kıyarak kendilerine ömür boyu mutluluklar diledi.

Tansu Turnalar -Aziz Ülger

Nikâh törenine, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi’nin yanı sıra, genç çiftin sevenleri ve ailesi katıldı. Çiftin nikâhını kıyan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, evlilik cüzdanını teslim ederek mutluluklar diledi.

Nazlı Begüm Kulumbur-Barbaros Kınay

Genç çiftin nikâhını kıyan Başkan Altınok Öz, evlilik cüzdanını kendilerine teslim ederek Atatürk İlke ve İnkılapları’ndan ayrılmayan çocuklar yetiştirmeleri temennisinde bulundu.

BAŞKAN ALTINOK ÖZ GENÇ ÇİFTLERİN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDU (5).JPGBAŞKAN ALTINOK ÖZ GENÇ ÇİFTLERİN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDU (6).JPGBAŞKAN ALTINOK ÖZ GENÇ ÇİFTLERİN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDU (7).JPG