BAŞKAN ALTINOK ÖZ MATEM ORUCUNU VATANDAŞLARLA BİRLİKTE AÇTI

21.9.2018 15:10:39

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, matem orucunu Kartal Cemevi’nde vatandaşlarla birlikte açtı.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e; İstanbul Valisi Vasip Şahin, Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları; Hüseyin Tozkoparan, Ali Apaydın, Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi Başkan Danışmanı Gülcemal Fidan, Kartal Cemevi Vakfı Başkanı Selami Sarıtaş ve çok sayıda meclis üyesi ile birim müdürü eşlik etti. Kartal Cemevi’nde okunan duaların ardından, oruçlar açıldı. Başkan Altınok Öz yaptığı konuşmada; “Bugün Kartal Cemevi’nde Matem Orucu’nun sofrasında misafiriz. Tutulan oruçları Allah kabul etsin. Birlik ve beraberliğimiz bozulmasın. Muharrem Ayı, barışa ve huzura vesile olsun diyorum.” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ALTINOK ÖZ MATEM ORUCUNU VATANDAŞLARLA BİRLİKTE AÇTI (8).JPGBAŞKAN ALTINOK ÖZ MATEM ORUCUNU VATANDAŞLARLA BİRLİKTE AÇTI (9).JPG