KARTAL BELEDİYESİ’NDEN “DİYABET İLE YAŞAM” SEMİNERİ

8.1.2019 15:16:58

Bir hekim olarak Kartal’da sağlığı önceleyen başarılı çalışmalarda imzası bulunan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün liderliğindeki Kartal Belediyesi, teşhis ve tedavi konusundaki bilinçlendirme çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor.

Bu çalışmalar kapsamında Kartal Belediyesi ile İbni Sina Hastanesi’nin işbirliğiyle “Diyabet ile Yaşam” semineri düzenlenecek. Seminere konuşmacı olarak; Dr. Bilgin Torun, Uzman Hekim Bahar Kuza, Gedik Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Dyt. Hayrettin Mutlu katılarak; Diyabette İnsülin ve İlaç Kullanımı, Diyabetik Bireyler İçin İnsülin Kullanımı Eğitimi ve Diyabette Öz Bakım, Diyabette Beslenme Tedavisi Glisemik İndeks ve Glisemik Yük konuları hakkında katılımcılara bilgi verecek. Seminerde ayrıca kan şekeri ölçümü yapılarak her katılımcıya yeşil elma ve detoks içecek ikram edilecek.

Saat: 13.00
Tarih: 15 Ocak 2019 Salı