TÜM YEREL-SEN’DEN BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL’E ZİYARET

12.4.2019 14:08:45

Kartal Belediye Başkanı seçilen Gökhan Yüksel’e tebrik ziyaretleri sürüyor. Ziyaretler kapsamında Tüm Yerel-Sen (Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası) Yöneticileri, Başkan Gökhan Yüksel’i ziyaret ederek kendilerini tebrik etti.

Kartal Belediyesi Başkanlık Makamı’nda gerçekleşen ziyarette; Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Dr. Hakan Kıran, Tüm Yerel-Sen Genel Sekreteri Arap Mucur, Tüm Yerel-Sen İstanbul 1 No’lu Şube Başkanı Burak Uzuntaş ve 1 No’lu Şube Yöneticileri yer aldı. Tüm Yerel-Sen yöneticileri Başkan Gökhan Yüksel’e, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün doğumunun 100. yılı anısına basılmış olan özel koleksiyon pul ve zarfları hediye ederek yeni dönemde kendisine başarılar diledi. Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ise önümüzdeki beş yıllık dönemde hizmetlerin artarak devam edeceğini, yeni projelere hayat vereceklerini belirtti.

TÜM YEREL-SEN’DEN BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL’E ZİYARET (1).JPGTÜM YEREL-SEN’DEN BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL’E ZİYARET (2).JPG