Başkan Gökhan Yüksel, partililerle bayramlaştı

8.6.2019 20:32:46

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Ramazan Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kartal İlçe Örgütü tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

CHP Kartal İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma programına Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'in yanı sıra CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Mustafa Kul ve çok sayıda CHP'li katıldı.

Programda konuşan Başkan Gökhan Yüksel, "CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi ve yönetimi nezdinde tüm partililerimize ve komşularımıza iyi bayramlar dilerim. Hepinizin Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutlar; sağlık ve huzur dolu günler dilerim." ifadelerini kullandı.

Başkan Gökhan Yüksel konuşmasının ardından, CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun katılımlarıyla düzenlenen bayramlaşma buluşmasına katılmak üzere CHP Kartal İlçe Başkanlığı'ndan ayrıldı.

Başkan Gökhan Yüksel, partililerle bayramlaştı 1.jpegBaşkan Gökhan Yüksel, partililerle bayramlaştı 2.jpegBaşkan Gökhan Yüksel, partililerle bayramlaştı 3.jpegBaşkan Gökhan Yüksel, partililerle bayramlaştı 4.jpeg