Başkan Gökhan Yüksel, şehit yakınının nikâhını kıydı

11.6.2019 10:27:08

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, şehit yakını Seringül Eker ve Erol Adıyaman'nın nikâhlarını kıyarak en mutlu günlerine ortak oldu.

Kartal Belediyesi'nin Bülent Ecevit Kültür Merkezi'ndeki nikâh salonunda gerçekleşen törene Başkan Gökhan Yüksel'in yanı sıra Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Gazi Oktay Kaya, dernek üyeleri ve çiftin yakınları katıldı.

Cübbesini giyen Başkan Gökhan Yüksel, Seringül Eker ve Erol Adıyaman çiftinin nikâhını kıydı. Nikâh defterine imzaların atılmasının ardından çiftlere evlilik cüzdanlarını veren Başkan Yüksel, ömür boyu mutluluk dileğinde bulundu.