Başkan Gökhan Yüksel, Yakacık Çarşı Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu

11.6.2019 15:54:59

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Yakacık Çarşı Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek çay içti, sohbet etti.

Yakacık Çınar Meydanı'nda mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Gökhan Yüksel'e meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürleri de eşlik etti. Mahallenin sıkıntılarını ve önerileri dinleyen Başkan Yüksel, sorunları not alarak ilgili birim müdürlüklerine çözülmesi konusunda talimatlar verdi.

Vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceklerini söyleyen Başkan Gökhan Yüksel, "Hemşerilerimize güzel hizmetler vermek istiyoruz. Bu anlamda Kartal'ı güzelleştirecek projelerimiz var. Tamamı gerçekleştirilebilir ve doğrudan halkın ihtiyaçlarına yönelik projelerle ilgileniyoruz. Bu yüzden istişareye büyük önem veriyoruz. Bu tür buluşmaları devamlı hale getirerek bizzat vatandaşın görüşüne başvurma yolunu benimsedik. Makam ve mevki geçicidir, bizim için önemli olan hizmet anlamında vatandaş nezdinde gönüller kazanmaktır. Bunun için hiç durmadan çabalamaya ve çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Mahalle sakinleri de Başkan Gökhan Yüksel'in ziyaretinden duydukları memnuniyeti belirterek teşekkür etti. Başkan Yüksel ve beraberindekiler daha sonra bölge esnafını ziyaret ederek, hayırlı işler diledi.

Başkan Gökhan Yüksel, Yakacık Çarşı Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu 1.jpegBaşkan Gökhan Yüksel, Yakacık Çarşı Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu 2.jpegBaşkan Gökhan Yüksel, Yakacık Çarşı Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu 3.jpegBaşkan Gökhan Yüksel, Yakacık Çarşı Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu 4.jpeg

KARTAL, KARANTİNADAN “YENİLENEREK” ÇIKIYOR
01.06.2020
KARTAL BELEDİYESİ’NDEN YAZ TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ