Başkan Gökhan Yüksel, yanan fabrikayı ziyaret etti

12.6.2019 15:44:42

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, dün meydana gelen yangında hasar gören Kartal Topselvi'de faaliyet gösteren fabrikada incelemelerde bulundu. Yangın hakkında bilgi alan Başkan Yüksel, geçmiş olsun dileğinde bulunurken, kimseye bir şey olmamasının en büyük teselli olduğunu söyledi.

Topselvi Mahallesi Kubilay Caddesi üzerinde yer alan Polsan Düğme Fabrikası, dün çıkan yangında hasar gördü. Başkan Gökhan Yüksel, beraberinde ki Belediye Meclis Üyeleri ve Başkan Yardımcıları ile yangında maddi hasar gören fabrikayı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Başkan Gökhan Yüksel, "Fabrikanın Yönetim Kurulu Başkanı İsak Pardo ve fabrika çalışanlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Yangın söndürme çalışmaları sırasındaki gayretleri nedeniyle itfaiye erlerimize teşekkür ediyorum. Bugün buraya gelerek fabrikada meydana gelen zararları yerinde incelemek ve dayanışmamızı göstermek istedik. Yaşanan bu üzücü olayda tek tesellimiz, kimseye bir zarar gelmemiş olmasıdır. Umarım böyle şeyler bir daha yaşanmaz." şeklinde konuştu.

Fabrikanın Yönetim Kurulu Başkanı İsak Pardo, ziyaretinden dolayı Başkan Yüksel’e teşekkür ederek, ziyaret vesilesiyle gösterilen desteklerin kendileri için moral kaynağı olduğunu söyledi.

fabrika ziyareti 3.jpegfabrika ziyareti1.jpegfabrika ziyareti2.jpeg