BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL, CHP KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI'NIN DÜZENLEDİĞİ PİKNİĞE KATILDI

16.7.2019 14:21:04

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kartal İlçe Başkanlığı tarafından Kartal'ın Yakacık Mahallesi'ndeki Aydos Ormanı'nda düzenlenen, "Kartal'da yeniden" ve "İstanbul'da Yeni Bir Başlangıç" sloganlı pikniğe katıldı.

Pikniğe Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'in yanı sıra CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, CHP Kartal İlçe Yöneticileri, CHP Kartal Mahalle Birim Temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

“Hizmet kalitesini arttırmak için hiç durmadan çalışacağız”

Partilileri selamlamak için kürsüye çıkan Başkan Gökhan Yüksel, "Sizlerle bir arada olmak çok güzel ve keyifli. Söylenecek pek bir şey yok. Söylenmesi gerekenler, 31 Mart'ta ve 23 Haziran'da söylendi. Elinize kolunuza sağlık, emeğinize sağlık. İyi ki varsınız. İyi ki hep bir aradayız. Artık bizlere düşen vazife, bütün herkesi kucaklayıp hem Kartal'da hem de bütün İstanbul'da hizmet kalitesini arttırmak ve bunun için de hiç durmadan çalışmak ve koşturmak olacaktır." diye konuştu.

Dayanışmanın ve birlik olmanın önemine vurgu yapan Başkan Gökhan Yüksel, "Bugün bir piknikte beraberiz. Bugünün keyfini çıkarmak lazım. Siyasetten uzak, birbirini seven, birbirine mutlu gözlerle bakan, birbirini önemseyen, dayanışmayı arttıran bu ortamda huzurlu ve mutlu bir gün geçirmenizi dilerim. Sizlerin gücü ve enerjisi, bana ve bize güç katıyor. Hepinizi çok seviyorum." diye konuştu.

chp piknik 1.jpegchp piknik 2.jpegchp piknik 3.jpegchp piknik 4.jpeg
chp piknik 5.jpegchp piknik 6.jpegchp piknik 7.jpegchp piknik 8.jpeg