CHP'Lİ İLÇE BAŞKANLARINDAN BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'E TEBRİK ZİYARETİ

8.8.2019 11:48:54

Kartal'a komşu ilçelerden Sultanbeyli, Pendik ve Tuzla'da faaliyet gösteren CHP'li ilçe teşkilatları tarafından Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'e tebrik ziyareti gerçekleştirildi.

Ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi'nin Sultanbeyli İlçe Başkanı Murat Kantekin, Pendik İlçe Başkanı Doğan Çakmak, Tuzla İlçe Başkanı Hasan Uzunyayla ve her üç ilçe teşkilatının yöneticileri hazır bulundu.

Her üç ilçenin de ilçe başkanları ve yöneticileri, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Kartal Belediye Başkanı seçilen Gökhan Yüksel'e hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ziyaretle ilgili konuşan Başkan Yüksel, "Kartal'ımıza komşu 3 güzide ilçede faaliyet gösteren ilçe başkanlarımızı ve yöneticilerimizi misafir etmekten büyük mutluluk duyduk." dedi.

Samimi sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretin sonunda toplu olarak anı fotoğrafı çekildi.  Ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gökhan Yüksel, misafirlerine teşekkür ederek çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi.

chpli ilçe başkanları ziyaret 1.jpegchpli ilçe başkanları ziyaret 2.jpegchpli ilçe başkanları ziyaret 3.jpeg