KARTALLI ŞAİR VE YAZARLARDAN BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL’E ZİYARET

8.10.2019 10:33:47

Kartal’ın şair ve yazarları, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal’ın kültür ve sanat merkezi olma hedefini çok ciddiye aldıklarını vurgulayarak, bu yolda tüm entelektüel çevreler ve sanatçılarla iş birliği içinde çalışacaklarını kaydetti.

Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden sanatçılar, ilçede yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini belirtti.

Ziyaretten dolayı yaşadığı mutluluğu ifade eden Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi’nin kültür ve sanata yönelik çalışmalarına devam ettiğini kaydetti. Başkan Gökhan Yüksel, kültür ve sanat merkezi olma konusunda, tüm entelektüel çevreler ve sanatçılarla iş birliği içinde olacaklarını sözlerine ekledi. Ziyaretin sonunda ise, Kartallı sanatçılar Başkan Gökhan Yüksel’e kitap ve kendisinin olduğu bir karikatür hediye etti.