KARTAL’DA ‘KAOS’ FİLM GÖSTERİMİ VE SEMİR ASLANYÜREK SÖYLEŞİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

29.11.2019 10:22:01

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Kasım ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Semir Aslanyürek’in yönettiği Kaos isimli film, Kartal Belediyesi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde izleyicisi ile buluştu.

Fırtına dolayısıyla bir mağaraya sığınan üç kişinin heyelan sonucu mağara ağzının kapanması ve içerde mahsur kalması ile başlayan bir hikâyeyi konu alan film, izleyicilerin büyük beğenisini topladı. Film gösteriminin ardından Prof. Dr. Selahattin Yıldız’ın “Semir Aslanyürek Sineması” üzerine konferansı ve Semir Aslanyürek ile “Kaos” üzerine söyleşisi, katılımcılarla buluştu. Prof. Dr. Selahattin Yıldız, sahneye çıkarak usta yönetmen Semir Aslanyürek’in Hatay’da başlayıp, Şam, Moskova ve İstanbul’da devam eden sinema yaşamını izleyenler ile paylaştı. Daha sonra filmin yönetmeni Semir Aslanyürek, film üzerine bir söyleşi gerçekleştirerek izleyicilerin merak ettikleri soruları cevapladı.

Usta Yönetmene Plaket Takdim Edildi

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Tozkoparan film gösterimi ve söyleşinin sonunda sahneye çıkarak Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel adına usta yönetmene plaket takdim ederek Prof. Dr. Selahattin Yıldız ve Semir Aslanyürek’e katkılarından dolayı teşekkür etti.

KARTAL, KARANTİNADAN “YENİLENEREK” ÇIKIYOR
01.06.2020
KARTAL BELEDİYESİ’NDEN YAZ TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ
31.05.2020