KARTAL BELEDİYESİ’NDEN KREŞLİ MİNİKLERE İLK YARDIM VE AFET BİLİNÇLENDİRME EĞİTİMİ

14.2.2020 10:26:27

Türkiye’nin en fazla kreşine sahip belediyesi olma özelliğini taşıyan Kartal Belediyesi, kreş öğrencilerine yönelik ilk yardım ve afet bilinçlendirme eğitimlerine devam ediyor.

Kartal Belediyesi’nin kreş öğrencilerine yönelik bilinçlendirici eğitimleri devam ediyor. Eğitim programları kapsamında, öğrencilere Sivil Savunma Uzmanlığı personeli tarafından afet bilinçlendirme eğitimi ve Sağlık İşleri Müdürlüğü çalışanları tarafından ise ilk yardım eğitimleri veriliyor.

“Aklın ve Bilimin Işığında Eğitim”

Adile Naşit Çocuk Gelişim Merkezi’nde gerçekleşen eğitimin sonunda, Kartal Belediyesi Kreş Müdürü Enif Yavuz Dipşar, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel adına öğrencilere katılım sertifikası takdim etti. Kreş Müdürü Enif Yavuz Dipşar, Kartal Belediyesi’nin kreşlerinde öğrencilerin Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda aklın ve bilimin ışığında eğitim aldıklarını vurgulayarak, “Kartal Belediyesi kreşlerinde öğrencilerimize yönelik ilk yardım ve afet bilinçlendirme eğitimlerimize tüm hızıyla devam ediyoruz. Türkiye’nin bir deprem ülkesi olduğu gerçeğinden yola çıkarak, kreşli miniklerimize deprem anında ve sonrasında neler yapacaklarını öğretiyoruz. İlk yardım da ne yazık ki ülkece sınıfta kaldığımız bir konu. Kreşlerimizde öğrencilerimizi küçük yaştan itibaren bu konu hakkında da bilgilendiriyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kartal Belediyesi’nden Kreşli Miniklere İlk Yardım ve Afet Eğitimi (5).JPG

Kartal Belediyesi’ne Girişlerde HES Kodu Sorgulama Dönemi
25.09.2020
Kartal Belediyesi’nden “Eğitim Uzaktan, Destek Askıdan” Kampanyası