F

SEVGİ VE MİZAH “SEVİ-YORUM” ADLI KARİKATÜR SERGİSİNDE

14.2.2020 15:47:27

Hasat Sanat Atölyesi çizerleri tarafından hazırlanan “Sevi-Yorum” adlı karikatür sergisi, Kartal’da ziyarete açıldı.

Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde düzenlenen sergi açılışına; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar, Hasat Sanat Atölyesi sanatçıları ve çok sayıda Kartallı sanatsever katıldı.

Türkiye’nin birçok yerinden sanatçının eserleri ile katıldığı sergide, sevgi kavramının günümüzde yaşadığı yozlaşma mizahi bir dil ile ele alınıyor. 84 sanatçının eserlerinin bulunduğu sergide 80 karikatür yer alıyor. Sanatçılar eserleri ile sergiyi ziyaret edenleri hem gülümsetiyor hem de düşündürüyor.

Serginin açılışında konuşan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar, ”Gerçek ve samimi sevgiyi ele alan sanatçılarımızı tebrik ediyorum. Bu tür sanat faaliyetleri değerlerimizi korumak ve geliştirmek adına büyük öneme sahip. Bizler de Kartal Belediyesi olarak her zaman için sanatçılarımıza olan desteği sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Yardımcısı Adem Uçar konuşmasının ardından sanatçılara çiçek takdim etti. Meraklıları sergiyi 20 Şubat tarihine kadar, Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde ziyaret edebilecek.

Sevgi ve Mizah “Sevi-Yorum” Adlı Karikatür Sergisinde (5).JPGSevgi ve Mizah “Sevi-Yorum” Adlı Karikatür Sergisinde (6).JPGSevgi ve Mizah “Sevi-Yorum” Adlı Karikatür Sergisinde (7).JPG

TÜRKÜLERİN YILDIZLARI KARTAL’DA PARLADI
15.06.2021