KARTAL BELEDİYESİ ESKİ MECLİS ÜYESİ SEYFULLAH ONGAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

18.2.2020 16:00:06

Kartal Belediyesi’nde 2009-2014 yılları arasında meclis üyeliği ve encümen başkanlığı görevlerinde bulunmuş olan Seyfullah Ongan, bir süredir mücadele ettiği amansız hastalığa dün yenik düşerek hayatını kaybetti.

Merhum Seyfullah Ongan için Kartal Merkez Camii’nde, Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mustafa Kul, CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah, Kartal Belediyesi Başkanvekili Mustafa Oktay Aksu, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları ve çok sayıda belediye meclis üyesi ile birlikte yakınlarının katıldığı cenaze namazı gerçekleşti.

Merhum Ongan’ın cenazesi, öğle namazına müteakip Kartal Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere Kurfalı Merkez Mezarlığı’na uğurlandı.

Kartal Belediyesi Eski Meclis Üyesi Seyfullah Ongan Son Yolculuğuna Uğurlandı (1).jpgKartal Belediyesi Eski Meclis Üyesi Seyfullah Ongan Son Yolculuğuna Uğurlandı (2).jpg