Kartal Belediyesi, Kabir Ziyaretine Giden Vatandaşları Unutmadı

31.7.2020 17:47:53

Kurban Bayramı’nın gelmesi ile birlikte vatandaşlar kaybettikleri yakınları için dua etmek ve kabirlerinin bakımını yapmak üzere mezarlıkların yolunu tuttular. Kartal Belediyesi ilçede ve çevre ilçelerde bulunan mezarlıklara gidecek vatandaşlar için ücretsiz servis hizmeti sundu.

Arife ve bayramın ilk iki günü dahil olmak üzere Soğanlık, Yakacık, Ortadağ, Kurtköy, Yeni Şıhlı ve Osmangazi Mezarlığı’na sabah 10.00’da başlanarak akşam saatlerine kadar gidiş-dönüş ücretsiz servis hizmeti verildi. Kartal Belediyesi Sahil Binası önünde bekleyen servislere vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Mezarlıklarda Maske, Peçete ve Su Dağıtılıp, Gül Suyu İkram Edildi

Ücretsiz servis hizmetini kullanan vatandaşları Kartal İlçesi sınırlarında bulunan mezarlıklarda Kartal Belediyesi personelleri karşıladı. Kabir ziyaretine gelenlere Başkan Gökhan Yüksel’in iyi bayramlar dileklerini ileten belediye çalışanları, vatandaşlara maske, peçete, su ve gül suyu ikram etti.

kabir1.jpegkabir2.jpegkabir3.jpegkabir4.jpeg
kabir5.jpegkabir6.jpeg