BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL’DEN KARTAL OTO SANAYİ SİTESİ'NE ZİYARET

8.9.2021 10:35:45

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, ilçe genelinde esnafları ziyaret ederek hem sorunlarını dinliyor, hem de Kartal’da yapılacak olan projeler ile ilgili bilgi paylaşımında bulunmayı sürdürüyor. Kartal Oto Sanayi Sitesi'ni ziyaret eden Başkan Gökhan Yüksel, esnafa hayırlı işler dileğinde bulundu. Başkan Gökhan Yüksel'e ziyaret sırasında Başkan Yardımcıları Ali Apaydın ve Adem Uçar eşlik etti.

Başkan Yüksel ve beraberinde belediye yetkilileri, Kartal Oto Sanayi Sitesi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Demirhan yönetimindeki Oto Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu ile bir araya gelerek esnafın sorunlarını dinledi. Toplantı sırasında Başkan Yüksel ilçede devam eden çalışmalar ve planlanan projeler hakkında yönetim kurulu üyelerini bilgilendirdi.

“Esnafımızı ziyaret ederek dertlerini, sorunlarını dinleyip, taleplerini not aldık”

Kartal Oto Sanayi Sitesi’ni esnafını ziyaretin ardından bir açıklama yapan Başkan Yüksel, “Oto sanayi esnafımızı ziyaret ederek taleplerini dinledik, devam eden çalışmalarımız hakkında bilgi verdik ve planladığımız projelerimizi anlattık. Kartal için daha fazlasını yapmak için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Her fırsatta esnafımızı ziyaret ederek dertlerini dinlemeye gayret gösteriyorum, bu anlamda en ufak sorunu bile not alıyoruz. Kartal’ın tüm mahalleleri için doğrudan vatandaşlarımızın ihtiyacına yönelik çalışmalarımıza devam ediyoruz. Komşularımızdan aldığımız destekle, birlik ve beraberlik içinde Kartalımızın geleceğine değer katmaya devam edeceğiz. Hala içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde, belediyemizin sanayi sitesinde içinde belirli aralıklarla dezenfekte çalışmaları devam ediyor. Kartal Belediyesi ailesi olarak oto sanayi esnafımızla iş birliğimiz ve dostluğumuz devam edecek.” dedi.

Yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Yüksel'e ve Kartal Belediyesi'ne teşekkür eden esnaf temsilcileri, ziyaret dolayısıyla memnuniyetlerini belirtti. Başkan Yüksel de konukseverliklerinden dolayı esnaf temsilcilerine teşekkür etti.

KARTAL BELEDİYESİ’NDEN MEME KANSERİ FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ
KARTAL BELEDİYESİ’NDE ‘İMA!’ ADLI RESİM SERGİSİNİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ
22.10.2021
KARTAL BELEDİYESİ 2022 PERFORMANS PROGRAMI VE BÜTÇESİ OY ÇOKLUĞU İLE KABUL EDİLDİ